27 Ekim 2011 Perşembe

Teğmenimizin sağlık durumu iyiye gidiyor


Siirt'in Pervari İlçesi'ne bağlı Doğan Köyü kırsalında, operasyon gerçekleştiren güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan bir uzman çavuşun şehit olduğu çatışmada, 2 uzman ile birlikte yaralanan Teğmen Şükrü Güler'in hemşehrimiz olduğu öğrenildi.

Pervari İlçesi'ne bağlı Doğan Köyü kırsalında yer alan Bestler-Dereler bölgesinde iç güvenlik harekatı kapsamında operasyon düzenleyen güvenlik güçleri, bir grup PKK'lı teröristle karşılaştı.

Güvenlik güçlerinin, "Teslim ol" çağrısına PKK'lıların ateşle karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada, 1 uzman çavuşun şehit olduğu, 1 teğmen ile 2 uzman çavuşun da yaralandığını belirtildi ve yaralı teğmenin İlçemiz sakinlerinden Mustafa Güler'in oğlu Şükrü Güler olduğu öğrenildi.

Biri boynuna, diğeri göğsüne isabet eden iki kurşunla yaralanan hemşehrimiz Şükrü Güler askeri helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi'ne götürüldü ve buradaki müdahale ve tedavi sürecinde sağlık durumunun iyiye gitmekte olduğu bilgisine ulaşıldı.

Hemşehrimiz Teğmen Şükrü Güler'e ve yaralı silah arkadaşlarına açil şifalar, şehitlerimize ise Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, TSK mensuplarına ve ulusumuza başsağlığı dileriz.

Şereflikoçhisar ÇENGEL

27 Ekim 2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder