4 Nisan 2011 Pazartesi

PARLASAN YOLU AÇILIYOR


Sadıklı ile Parlasan köyü arasındaki yolun yapım işi ihale edildi
Pazartesi günü Kaymakam Hasan Kürklü'nün makam odasında yapılan Kurutlutepe - Sadıklı- Değirmenyolu ile Haydarlı Deliller Köyü yol yapımı ihalesinde ihale şartnamesinde belirtilen saatten sonra getirdikleri gerekçesi ile dosyası idare tarafından kabul edilmeyen Cevhertaş ve Başıbüyük isimli iki firma ihale dışı kalırken, söz konusu ihaleye teklif verebilen üç firmadan biri banka referansının olmaması nedeni ile değerlendirme dışı bırakıldı.
Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Kaymakam Hasan Kürklü, üyeler İbrahim Gündoğdu, Aşır Yüksel, Kadir Çetinkaya ve Mustafa Akar'ın gözetiminde Özel İdare Müdürü Etem Demirel tarafından açılan zarflar tek tek kontrol edildi.

Yapılan ilk inceleme sonrası Muratcan İnşaat?ın dosyasında eksik evrak olduğu gerekçesi ile ihale dışı bırakıldı. 13 Km. lik yol yapım ihalesine teklif veren diğer iki firmadan biri olan Yıl Yapı İnşaat 1.296.571.50 TL teklif verirken, Melisa İnşaat 1.199.124.10 TL teklif verdi. İhalenin sonucu ise evraklarda yapılan incelemelerden sonra açıklanacak. İhalenin yaklaşık maliyeti ise Kaymakam Hasan Kürklü tarafından 1.307.508.69 olarak açıklandı.
Şereflikoçhisar Çengel Gazetesi
30.03.2011
Emeği geçenlere, başta Muhtarımıza teşekkür ederiz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder