31 Temmuz 2010 Cumartesi

Ramazan Çetin parasının çalınmadığına seviniyor



Geçtiğimiz Cumartesi günü Hacıembiya mahallesinde bulunan pazar yerinde hırsızlık olayı meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre; İstiklal mahallesi Kardelen sokakta ikamet eden Alman Eşya Pazarı isimli işletmenin sahibi olan Ramazan Çetin isimli hemşehrimiz Cumartesi günü Pazara gittiğinde belinde bulunan çantasının içerisinden pasaportunun, araç ruhsatının ve ehliyetinin hırsız ya da hırsızlar çalındığını ifade etti.
Hırsızların, çantada olan ve içinde önemli miktarda para bulunan cüzdanı farkedip, almamış olmalarının ise kendisi için bir şans olduğunu söyledi. Ramazan Çetin'in olayı hemen emniyete intikal ettirdiği ve olayla ilgili soruşturmanın başlatıldıeğı öğrenildi.

İKİ HIRSIZLIK OLAYI DAHA
Cumartesi günü yeni Pazar yerinde iki tane yankesicilik olayı meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; İbrahim K. isimli hemşehrimiz yeni Pazar yerinde alışveriş yaparken pantolonunun arka cebinde olan ve içinde 100 TL para ile nüfus cüzdanının ve 2 adet kredi kartının bulunduğu cüzdanının çalındığını iddia ederek şikayetçi oldu.

Başka bir olayda ise; Esat B. isimli şahıs, yeni pazar yerine gittiği zaman gömleğinin sol cebinde bulunan ve içinde 465?475 TL civarında para ile ehliyetinin, nüfus cüzdanının ve bankamatik kartının bulunduğu cüzdanının olmadığını fark ederek olayı hemen emniyete intikal ettirdiği belirtildi. Olaylarla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
28 Temmuz 2010
Kaynak:Şereflikoçhisar Çengel Gazetesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder