14 Aralık 2009 Pazartesi

Müjgan ile Cengiz evlendiler / TV proğramında atılan ilk adım


İlçemizde Burcu Düğün salonundaki balo ile hedefe ulaştı

Yaklaşık bir ay önce atv?de yayınlanan ?Esra Erol?da evlen benimle? isimli evlilik programına ilk olarak telefonla katılan ve stüdyoda taliplisini bekleyen Müjgan Yağız ile tanışmak istediğini belirterek....
Yaklaşık bir ay önce atv'de yayınlanan "Esra Erol'da evlen benimle" isimli evlilik programına ilk olarak telefonla katılan ve stüdyoda taliplisini bekleyen Müjgan Yağız ile tanışmak istediğini belirterek, bu amacı doğrultusunda İstanbul'a giden Cengiz Baysal, hatırlanacağı üzere günlerce canlı yayında yer almış ve kendisini "sempatik çocuk" olarak nitelendirmişti.

İzdivaç programının sunucusu Esra Erol?un da sevecenliği ve sıcakkanlılığı ile beğenisini kazanan Cengiz, inatcılığını ise; "müjgan'ı almadan buradan gitmem" sözünü yerine getirmesi ile göstermiş oldu.

Çıktığı canlı yayınlarda sık sık Şereflikoçhisar'ın adından bahseden Cengiz, yine aynı programda stüdyoya limuzin ile gelmiş ve milyonların gözü önünde nikah defterine imza atarak birlikteliklerini resmileştirmişlerdi.

Müjgan'ı karısı olarak İlçemize getirdikten sonra Cumartesi günü düğün yapan Cengiz, akrabaları arkadaşları yakın dostları ve programdan kendilerini takip eden sevenlerinin yoğun katılımı ile dünya evine girdiler.

11 Aralık Cuma günü atv ekranlarında kıyılan nikahlarından bugüne üzerlerindeki heyecanı halen atamadıkları her hallerinden belli olan Müjgan - Cengiz Baysal çifti gazetemiz görevlilerine mutluluklarını aşağıdaki resimle gösterdiler.

Birliktelikleri için her adımı milyonların gözü önünde atan Müjgan ve Cengiz çiftini kutluyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Şereflikoçhisar ÇENGEL

14 Aralık 2009

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder