15 Mayıs 2011 Pazar

Ali Babacan Premier ligdeki hemşerimizle Ş.Koçhisarda tanıştı


Piremier ligin en büyük takımlarından olan Manchester City'e transferi yapılan hemşehrimiz Atakan Yiğit ile de tanıştı
Kacarlı yol ayrımında karşılanan Başbakan Yardımcısı hemşehrimiz Ali Babacan'ın çarşı içindeki ziyaretlerine Kaymakam Hasan Kürklü de eşlik etti, Babacan Evren'e de gitti.

12 Haziran seçimleri için yapılan propaganda çalışmaları kapsamında ilçemize ilk kez gelen ve seçim tarihine kadar birkaç kez daha geleceği ifade edilen bölgemiz Milletvekili ve Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı aynı zamanda AKP 1. Bölge Milletvekili adayı Hemşehrimiz Ali Babacan geçtiğimiz hafta Cumartesi günü 15. Sıra adayı Ümit Altuntaş ile birlikte ilçemize gelerek esnaflar ile buluştu.

Cumartesi günü saat 11.00'da Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, İlçe Başkanı Ferda Polat, dört belde belediye başkanı, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Mithat Eraslan ve çok sayıda partili tarafından E-90 Karayolu Kacarlı Kasabası yol ayrımında karşılanan Devlet Bakanı Hemşehrimiz Ali Babacan?ın, ilk olarak Pazar yerinde bulunan vatandaşı ziyaret etmesi planlanmıştı ancak Pazar yerine ilk giren grup CHP?li vekil adayları olunca gezi sona bırakıldı ve Babacan seçim çalışmasına İsmet Paşa Caddesinde bulunan esnafları ziyaret ederek başladı.

Esnaf gezisini tamamladıktan sonra Pazar yerine gitmesi için hazırlık yapılmaya başlanan Babacan, CHP?lilerin Pazar yerini terk etmemesinden dolayı Pazar yerine gidemedi ve esnaf ziyaretlerini 14.00'a kadar sürdürdü ve daha sonra Evren'e gitmek üzere ilçemizden ayrıldı.
Haberin devamı:
http://www.sereflikochisarcengel.net/haber_detay.asp?haberID=2650