28 Kasım 2010 Pazar

15 Kasım 2010 Pazartesi

TRT Tuz Gölü'nde çekim yaptı


Ramazan Ayı içerisinde Tuz Gölü'nde çekim yapan TRT ekibi sürenin o zaman için kısıtlı olması ve Tuz Gölü?nü layıkı ile tanıtamadıkları gerekçesi ile...

Ramazan Ayı içerisinde Tuz Gölü'nde çekim yapan TRT ekibi sürenin o zaman için kısıtlı olması ve Tuz Gölü?nü layıkı ile tanıtamadıkları gerekçesi ile geçtiğimiz hafta tekrar ilçemize gelerek TRT 1 Sabah Haberleri ve TRT Haber Türkiye Ajansı programları için iki ayrı canlı yayın yaptılar.

Perşembe günü sabah saat 08.15 ? 08.30 saatleri arasında TRT 1?de gerçekleşen 15 dakikalık canlı yayının ardından öğleden sonra 14.20 ile 14.30 saatleri arasında TRT Haber?de canlı olarak anlatılan Tuz Gölü'nün turizm için çok büyük öneminin olduğu vurgulandı. TRT Muhabiri ve Haber Programcısı Süreyya Sert'in sunumu ile gerçekleşen canlı yayın Tuz Gölü?nün kenarından gerçekleştirildi.

Tuz Gölü'nün turizme olan katkısı, insan sağlığına olan faydaları, sofra tuzundan çok sanayi sektöründe kullanıldığı gibi konulara vurgu yapılan iki ayrı canlı yayında Tuz Gölü ülke gündemine bir kez daha taşınmış oldu.
Alıntı: Şereflikoçhisar Çengel gazetesi