31 Aralık 2009 Perşembe

14 Aralık 2009 Pazartesi

Berat Amca'nın vefası


Şereflikoçhisarlıların Berat Amca'sı, hayırsever işadamı Alanya'da ikamet eden hemşehrimiz Berat Cömertoğlu'nun sayısız özelliklerinin başında arkadaşlarından esirgemediği vefa duygusu gelir.

Şereflikoçhisarlıların Berat Amca'sı, hayırsever işadamı Alanya'da ikamet eden hemşehrimiz Berat Cömertoğlu'nun sayısız özelliklerinin başında arkadaşlarından esirgemediği vefa duygusu gelir.

Berat Amca, çok eskilere dayanan bir dostluğu olan merhum Avukat Necdet Toprak'ın hasta olduğunu duyunca, helikopter ile Ankara'ya kadar gelmiş, ancak Toprak'ın eşi; "uyuyor, rahatsız etmeyelim" diyerek bu ziyaretin gerçekleşmesine izin vermemişti. Arkasından Necdet Toprak vefat etti ve onun ölüm haberi, Berat Amca'yı hem çok üzdü, hem de O'nu son bir kez görememenin burukluğunu yaşadı.

Berat Amca'nın eskiye dayalı arkadaşlarından biri de eski belediye başkanımız Mehmet Aktaş'dı. Şu anda Antalya'da ikamet eden Mehmet Aktaş'ı sık sık ziyaret eden dostlarının başında Berat Amca geliyor. Rahatsız olan Mehmet Aktaş'ı fırsat buldukça ziyaret eden Berat Amca, geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda da O'nu yalnız bırakmadı.

Eşi Hayriye Cömertoğlu ile birlikte Katibe-Mehmet Aktaş çiftini ziyaret eden Berat Cömertoğlu, hem bayram ziyaretini gerçekleştirdiler, hem de geçmişi yadederek bol bol sohbet ettiler. Yukarıdaki fotoğrafta, Berat Cömertolu ile Mehmet Aktaş birlikte görülüyorlar.
Alıntı: Şereflikoçhisar Çengel Gazetesi

Yorumlar:

Adile Doğan Demişki;
Berat CÖMERTOĞLU yalnız Ş.Koçhisara yardım etmiyorki burda alanyada bile yapmadıgı yardımlar kalmadı okullara yardımlar yapıyor yurtlar açıyor saglık ocagı yaptırdı her türlü aklınıza gelen herşeyi yapıyor alanyada kimsesizlerin elinden tutuyor fakirlerin yanında memleketlisi için herkese kucak açıyor hatta burda tekrar okul yaptırmayı düşünüyordu v.s. çalışanlarına öyle bir destek yapıyorki herkes bunu yapmaz çocuklarıda aynı zihniyette ama berat amca bir tane gerçekten öyle yardımsever ki cennetlik insan allaha emanet olsun iyki var berat amca allah uzun ömür versin sağlıklı bir şekilde hiçde öyle kibirli biri degil ne güzel allah ona gönül zenginliğide vermiş keşke hepimiz onun gibi olsak.......berat amca birtane.....
Bayram Uludağ:
Berat Amca'nın hayırsever ,babacan olduğunu bende çoğu zaman Alanya'da olduğumdan hep duyardım,henüz tanışmak kısmet olmadı ama böyle iyiliksever birinin toprağımızdan çıkması benide gururlandırıyor... Teşekkürler Berat Amca...
Delpin Oteller zinciri, Botanik otel, Alanya'nın süper otelleri hepsi de Berat amca'nın... Allah daha verir inşallah.

Müjgan ile Cengiz evlendiler / TV proğramında atılan ilk adım


İlçemizde Burcu Düğün salonundaki balo ile hedefe ulaştı

Yaklaşık bir ay önce atv?de yayınlanan ?Esra Erol?da evlen benimle? isimli evlilik programına ilk olarak telefonla katılan ve stüdyoda taliplisini bekleyen Müjgan Yağız ile tanışmak istediğini belirterek....
Yaklaşık bir ay önce atv'de yayınlanan "Esra Erol'da evlen benimle" isimli evlilik programına ilk olarak telefonla katılan ve stüdyoda taliplisini bekleyen Müjgan Yağız ile tanışmak istediğini belirterek, bu amacı doğrultusunda İstanbul'a giden Cengiz Baysal, hatırlanacağı üzere günlerce canlı yayında yer almış ve kendisini "sempatik çocuk" olarak nitelendirmişti.

İzdivaç programının sunucusu Esra Erol?un da sevecenliği ve sıcakkanlılığı ile beğenisini kazanan Cengiz, inatcılığını ise; "müjgan'ı almadan buradan gitmem" sözünü yerine getirmesi ile göstermiş oldu.

Çıktığı canlı yayınlarda sık sık Şereflikoçhisar'ın adından bahseden Cengiz, yine aynı programda stüdyoya limuzin ile gelmiş ve milyonların gözü önünde nikah defterine imza atarak birlikteliklerini resmileştirmişlerdi.

Müjgan'ı karısı olarak İlçemize getirdikten sonra Cumartesi günü düğün yapan Cengiz, akrabaları arkadaşları yakın dostları ve programdan kendilerini takip eden sevenlerinin yoğun katılımı ile dünya evine girdiler.

11 Aralık Cuma günü atv ekranlarında kıyılan nikahlarından bugüne üzerlerindeki heyecanı halen atamadıkları her hallerinden belli olan Müjgan - Cengiz Baysal çifti gazetemiz görevlilerine mutluluklarını aşağıdaki resimle gösterdiler.

Birliktelikleri için her adımı milyonların gözü önünde atan Müjgan ve Cengiz çiftini kutluyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Şereflikoçhisar ÇENGEL

14 Aralık 2009